Suport telefonic: 0728 416 565

Suport telefonic: 0728 416 565

POLITICA DE LIVRARE

Politică de livrare a produselor

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin servicii de curierat.

Pentru comenzile cu livrare, procesarea comenzilor poate dura de la cateva ore pana la 4 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, in functie de disponibilitatea produselor. Livrarea efectiva, dupa ce a fost predata curierului, dureaza 1-2 zile lucratoare. Disponibilitatea produselor este afisata corespunzator in pagina fiecarui produs.

eMATIX NU ESTE raspunzator pentru intarzieri ce pot aparea in procesul de livrare dupa ce coletul a fost predat firmei de curierat. Aceste intarzieri se pot datora, de exemplu, actiunilor guvernamentale sau impedimentelor de forta majora.

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Costul transportului

eMATIX face tot posibilul pentru a reduce costurile de livrare si a pastra serviciile de calitate in acelasi timp.

Livrarea produselor se face prin curier rapid, costurile fiind suportate de catre cumparator sau gratuit pentru produsele ce au specificata mentiunea „Transport Gratuit”.

Comenzile au costul de transport de 25 lei, cu exceptia celor agabaritice sau mentionate cu „Transport Gratuit”.

Produsele agabaritice sunt acele produse prea voluminoase sau prea grele pentru a se inscrie in limitele acceptate de firmele de curierat. Costul livrarii acestor produse va fi comunicat ulterior introducerii produsului in cos.

ATENȚIE:

În situația în care clientul a optat pentru plata în sistem ramburs și livrarea comenzii a fost efectuată, iar acesta nu dorește să facă plata comenzii sau nu acceptă produsul/ele comandat/e, acesta se angajează, în mod irevocabil, la plata costurilor de livrare (costuri de manipulare, depozitare și transport), dus-întors, care sunt în cuantum de minimum 60 lei (”two way”).

Articolul 6. Modalitatile de plata

6.1. Pentru efectuarea plaţilor folosim serviciile procesatorului de plaţi Netopia Payments. Orice informaţii privitoare la plaţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL.

6.2. In cazul in care nu se opteaza pentru plata cu cardul, utilizatorul site-ului poate plati ramburs la curier (cand ajunge comanda).

Articolul 7. Litigii

7.1. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre MEMBRU/CLIENT si Prestator se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Prestatorului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

COȘ DE CUMPĂRĂTURI

Verifica ultimele oferte si promotii aici.

MAGAZIN
0 items COS
CONT